تماس فوری
پیام از طریق واتساپ
منو
تحصیل در مالزی تخصص ماست، STUDYKL با دو دهه تجربه
وبسایت studykl.com با پشتیبانی هلدینگ شریف با دو دهه تجربه، راهنمای شما برای تحصیل در مالزی می باشد.
اپلای چیست؟

اپلای چیست؟

زمان مطالعه: 4 دقیقه
5/5 - (9 امتیاز)

اپلای چیست؟ اپلای یا Apply کلید ورود به دانشگاه‌های خارج از کشور است! اگر همیشه دوست داشتید که در یکی از بهترین دانشگاه‌های جهان تحصیل کنید یا می‌خواهید که مهارت‌ها و دانش خود را به سطح بالاتری برسانید، باید با این واقعیت آشنا شوید که اولین گام برای رسیدن به این هدف، اپلای است. اما این تنها ابتدای ماجراست! اپلای یک فرآیند پیچیده و چالش‌برانگیز است که نیاز به برنامه‌ریزی دقیق، تحقیقات گسترده و توانایی در مدیریت زمان دارد. در این مقاله می‌آموزید چطور و چگونه اپلای کنید…

STUDYKL نماینده و راهنمای شما برای تحصیل در دانشگاه‌های مالزی است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

برای تماس کلیک کنید۲۲۸۴۳۱۶۰ – ۰۲۱

اپلای چیست؟

 اپلای (به انگلیسی: Apply) به معنی اقداماتی است که باید انجام دهید تا بتوانید پذیرش تحصیلی خود را از دانشگاه‌های خارج از کشور بگیرید. خلاصه کلام اپلای یعنی اقدام برای پذیرش. برای مثال ارسال مدارک تحصیلی، توصیه نامه، رزومه، بیانیه‌ی اهداف و غیره.

چگونه اپلای کنیم؟

چگونه اپلای کنیم؟

اول از همه مهم است که مشخص کنید می‌خواهید پذیرش کدام دانشگاه را بگیرید! چه مدارکی نیاز دارید و چگونه می‌توانید شانس پذیرش داشته باشید! پس از اینکه همه مدارک خود را آماده کردید، می‌توانید با اطمینان اپلای کنید و منتظر نتیجه باشید. اگر موفق شدید، اولین قدم برای رسیدن به آرزوهایتان را برداشته‌اید. پس با دقت و انگیزه کافی به فرآیند اپلای پرداخته و از این فرصت استفاده کنید تا به آینده‌ی روشن‌تری دست پیدا کنید.

برای اپلای از کجا شروع کنم؟

برای شروع اپلای خود به دانشگاه، این مراحل را دنبال کنید:

  • انتخاب دانشگاه و رشته تحصیلی: ابتدا دانشگاه‌های مورد علاقه‌تان را بررسی کنید و رشته‌ای که می‌خواهید در آن تحصیل کنید را انتخاب کنید.
  • آشنایی با نیازمندی‌ها: بررسی کنید که هر دانشگاه چه مدارک و اطلاعاتی از شما می‌خواهد. این ممکن است شامل آزمون‌ها، مقاله‌ها، رزومه و نامه‌های توصیه‌نامه باشد.
  • آماده‌سازی مدارک: مدارک مورد نیاز را جمع‌آوری کنید. این ممکن است شامل مدارک تحصیلی، رزومه، نامه‌های توصیه‌نامه و آزمون‌ها باشد.
  • تکمیل فرم اپلای: فرم اپلای دانشگاه را به دقت پر کنید. اطلاعات شخصی، تجربیات تحصیلی و هدف‌های تحصیلی خود را در آن وارد کنید.
  • پرداخت هزینه اپلای: هزینه اپلای دانشگاه را پرداخت کنید.
  • ارسال مدارک: مدارک خود را به دانشگاه ارسال کنید. این ممکن است از طریق پست، ایمیل یا سیستم آنلاین باشد.

مدارک لازم برای اپلای کردن

مدارک لازم برای اپلای کردن

جمع‌آوری مدارک لازم یکی از مهم‌ترین مراحل برای اپلای کردن است. پس با دقت موارد زیر را بخوانید:

  • پر کردن فرم‌های پذیرش دانشگاه مورد نظر
  • ترجمه مدارک تحصیلی
  • ترجمه رسمی آخرین مقطع تحصیلی( مقاطع متوسطه یا مدرک تحصیلی)
  • ترجمه رسمی ریزنمرات
  • پرداخت هزینه‌های پذیرش و ارزیابی مدارک
  • نامه تمکن مالی برای اثبات پوشش هزینه‌های تحصیلی
  • مدرک زبان معتبر* 
  • توصیه‌نامه (مورد نیاز برای مقاطع تکمیلی)* 
  • رزومه
  • پروپوزال مقطع دکتری
  • انگیزه‌نامه* 
  • لیست مقالات ISI و سایر مقالات معتبر به چاپ رسیده

* توصیه نامه:
تقریباً تمامی دانشگاه‌ها از شما خواهند خواست که توصیه نامه‌ای ارسال کنید. این توصیه نامه می‌تواند از اساتید سابق‌تان باشد و باید به طور جامع و دقیق نشان دهد که شما به چه دلیلی مناسب برای موقعیت مورد نظر هستید. این نکته بسیار مهم است که این توصیه نامه به طور کامل و حرفه‌ای نوشته شود. اگر نیاز به کمک در نگارش یا ویرایش توصیه نامه دارید، می‌توانید از خدمات متخصصین استفاده کنید.

* انگیزه نامه:
انگیزه نامه یکی از مهم‌ترین مدارکی است که باید ارسال کنید. این نامه نشان می‌دهد که آیا شما فرد مناسبی برای تحصیل در مقطع درخواست شده هستید یا نه! 

* مدرک زبان:
در اکثر کشورهای دنیا، شما باید یک مدرک زبان معتبر ارسال کنید. برای مثال آزمون IELTS و TOEFL یا هر آزمون دیگری که دانشگاه انتخابی‌تان قبول کند. نمره‌ی شما در این آزمون‌ها بسیار مهم است و می‌تواند تاثیر بزرگی در فرآیند پذیرش‌تان داشته باشد.

کدام دانشگاه برای اپلای بهتر است؟

انتخاب دانشگاه و رشته تحصیلی از مهم‌ترین تصمیمات زندگی است؛ چراکه نه تنها تاثیر زیادی در آینده شغلی دارد، بلکه بر زندگی شما نیز تاثیر می‌گذارد. پس از اینکه تصمیم گرفته‌اید در کدام کشور می‌خواهید تحصیل کنید، باید به دنبال دانشگاه مناسب بگردید. مثلا اگر تصمیم به تحصیل در کانادا گرفته‌اید، باید در نظر داشته باشید که هزینه تحصیل در این کشور بالاست و اگر نتوانستید بورسیه مناسبی پیدا کنید، شاید بهتر باشد فکر دیگری کنید!

برای پیدا کردن دانشگاه مناسب، باید کمی وب‌گردی کنید و درباره دانشگاه‌ها اطلاعات مفید بخوانید. اکثر دانشگاه‌ها اطلاعات کاملی در مورد دوره‌های آموزشی، واحدهای انتخابی و اجباری و همچنین اطلاعات خوبی درباره مسیر شغلی پس از فارغ‌التحصیلی در وب‌سایت‌های خود قرار می‌دهند. همچنین می‌توانید اطلاعاتی در مورد زندگی دانشجویی در دانشگاه و اطراف آن پیدا کنید!

مالزی یکی از بهترین کشورها برای گرفتن پذیرش تحصیلی است که نیازی به مدرک زبان و صرف هزینه‌های کلان ندارد. همچنین شما می‌توانید با مدرک دیپلم و بدون کنکور وارد دانشگاه شوید. علاوه بر این دانشگاه‌ های مالزی دارای رنکینگ جهانی در سال 2024 هستند.

چه زمانی برای اپلای کردن بهتر است؟

معمولا دانشگاه‌ها در دو ترم، یعنی ترم پاییزی (اکتبر) و ترم بهاری و زمستانی (ژانویه) پذیرش دارند. پس از تصمیم‌گیری برای زمان شروع تحصیل، باید حدود یکسال قبل از تاریخ مورد نظر برای اپلای اقدام کنید. در این زمان فرصت دارید استاد مورد نظر خود را پیدا کرده و از ایشان تاییدیه اپلای دریافت کنید.

قبل از اینکه به فکر اپلای باشید، حتماً باید استاد مناسبی را پیدا کرده و از ایشان تاییدیه‌ای برای اقدام به اپلای گرفته باشید. این یک گام حیاتی است که نباید از آن چشم‌پوشی کرد.

فاند در اپلای چیست؟

فاند در اپلای مبلغی است که شما برای پوشش هزینه‌های تحصیلی خود در دانشگاه پرداخت می‌کنید. این ممکن است شامل شهریه، مسکن، کتاب‌ و هزینه‌های دیگر باشد. فاند‌ها می‌توانند از منابع مختلفی مانند دولت، دانشگاه یا سازمان‌های خصوصی تأمین شوند.

نکات مهمی که قبل از اپلای کردن باید بدانید!

در کنار تمام مواردی که گفتیم، این چند نکته هم بسیار مهم است و باید قبل از اپلای کردن نگاهی به آنها بیندازید:

  • برای مقاطع ارشد برق در آمریکا و کانادا رقابت زیادی وجود دارد، به خصوص از سوی دانشجویان ایرانی، هندی و چینی. این رقابت باعث می‌شود که افرادی که به دنبال تحصیل در این رشته هستند، برای پیدا کردن استاد مناسب و فرصت‌های تحصیلی برنامه‌ریزی کنند.
  • برای دریافت فاند در مقطع دکتری، فرصت‌های ایده‌آلی وجود دارد؛ چراکه دانشجویان در این مقطع مدت زمان بیشتری را صرف می‌کنند تا مقاله ارائه دهند.
  • پذیرش در کالج‌ها ممکن است نسبت به دانشگاه‌ها آسان‌تر باشد. همچنین شهریه کالج‌ها کمتر از دانشگاه‌ها است.
  • اگر به دنبال تحصیل در رشته پزشکی هستید، باید از مقطع لیسانس علوم پایه شروع کنید و در آزمون امکت شرکت کنید.
  • برای ورود به کشوری دیگر و اپلای کردن، باید وضعیت مالی خوبی داشته باشید. 
  • ترم‌های تحصیلی در ماه‌های مختلف شروع می‌شوند. به عنوان مثال، در کانادا، ترم زمستانی در ماه اکتبر شروع می‌شود و ترم تابستانی در ماه مارچ. باید به موارد مهم دقت کنید و برنامه‌ریزی کافی داشته باشید.
  • برخی دانشگاه‌ها نیاز به نمره بالای آیلتس دارند. به عنوان مثال برای برخی از رشته‌ها نیاز به نمره 7 در آیلتس است؛ در حالی که برای اکثر رشته‌ها ارائه نمره 6 کافی است.
  • اگر قصد دارید در آلمان اپلای کنید، باید وقت مصاحبه بگیرید و شاید بعضی از جلسات به زبان آلمانی برگزار شود.
  • در ایتالیا، برای بعضی از مقاطع تحصیلی، آزمون ورودی لازم است. باید به این نکته دقت کنید.
  • در کشور سوئیس نیز برای برخی از رشته‌ها پوزیشن‌های کارشناسی ارشد با فاند وجود دارد. برای این فرصت‌ها، باید دارای رزومه‌ی قوی باشید.

تحصیل در مالزی با STUDYKL

STUDYKL با دو دهه تجربه بهترین حامی و راهنمای شما برای تحصیل در مالزی، اخذ ویزای دانشجویی مالزی و دیگر خدمات مربوطه است.

برای دریافت مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.

برای تماس کلیک کنید۲۲۸۴۳۱۶۰ – ۰۲۱

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *