ویزای مالزی یک سند یا مجوز ورود برای کسانی است که قصد سفر و اقامت در مالزی را دارند. انواع ویزا مالزی از لحاظ ورود به این کشور مانند ویزای یکبار ورود و ویزای چندبار ورود بوده که هر کدام از آنها نیز با نامهای ویزای سوشیال، ویزا خانه دوم من مالزی، کار، همراه، تحصیلی، توریستی و… ارائه میشوند. ویزای کشور مالزی برای ایرانی ها و افغانها نیز قابل اخذ است. در ادامه به شرایط گرفتن ویزا و قیمت آن اشاره میکنیم…

مالزی ویزا میخواد ؟
بله. شما با توجه به نیت خود از سفر یا اقامت در مالزی باید ویزا تهیه کنید. مالزی یک کشور آسیایی و مقصدی محبوب برای اقامت، تحصیل و گردش است. بنابراین اگر شما نیز قصد بازدید، مهاجرت به مالزی یا تحصیل در این کشور زیبا را دارید؛ باید برای تهیه ویزای دست به کار شوید؛ چراکه نمیتوان بدون آن وارد خاک این کشور شد!
ویزای مالزی چیست؟
ویزا مالزی تأییدیهای است که در پاسپورت یا سایر اسناد مسافرتی افراد خارجی ثبت میشود. به عبارت بهتر ویزا مدرکی است که نشان میدهد دارنده آن برای ورود به مالزی درخواست داده و برایش مجوز ورود صادر شده است.
انواع ویزای مالزی از نظر تعداد دفعات ورود
دولت مالزی 2 نوع ویزا برای اتباع خارجی صادر میکند! ویزای یکبار ورود و ویزای چند بار ورود. در ادامه هر یک از اینها را شرح میدهیم:
ویزای یکبار ورود یا ویزا تک ورودی
ویزای یکبار ورود (single entry visa) یکی از انواع روادید کشور مالزی است که برای دیدن اقوام و دوستان (از طریق دعوتنامه) صادر میشود. در کل ویزا تک ورودی معمولا برای بازدید اجتماعی صادر میشود. با این ویزا اتباع خارجی اجازه یک بار ورود به مالزی را دارند و فقط به مدت 3 ماه از تاریخ صدور معتبر است!
ویزای چند بار ورود یا ویزا ورودی چندگانه
معمولا ویزا چند بار ورود مالزی (Multiple Entry) برای افرادی صادر میگردد که به منظور انجام امور تجاری یا دولتی قصد سفر به مالزی را دارند. این ویزا به مدت 3 الی 12 ماه از تاریخ صدور معتبر است. اعتبار ویزای ورودی چندگانه 1 سال میباشد. هر ورود فقط برای 30 روز است و تمدید اقامت مجاز نیست.
معرفی انواع ویزای مالزی با اهداف مختلف
برای ورود به مالزی حتما هدف مشخصی دارید. این هدف میتواند دیدن اقوام و دوستان، سفر و بازدید از جاذبههای گردشگری، برای کار یا انجام امور مربوط به اقامت باشد! در هر صورت ابتدا باید آشنایی کامل با انواع ویزای مالزی داشته باشید. از این رو انواع ویزا برای کشور مالزی را به شما معرفی میکنیم…
- mm2h
- سوشیال
- تحصیلی
- همراه
- گردشگری یا توریستی
- اشتغال و کار
- ترانزیت
- کالج زبان یا کالج دانشگاهی
ویزای خانه دوم مالزی
ویزای بازنشستگی مالزی مخصوص کسانی است که قصد مهاجرت و اقامت طولانی مدت در مالزی را دارند. اعتبار این ویزا 5 ساله بوده و قابل تمدید نیز هست.
ویزای اجتماعی مالزی
ویزای سوشیال یکی از انواع ویزای کشور مالزی برای ورود و اقامت در این کشور است که نسبت به مجوز سفر، زمان اعتبار بیشتری دارد. این ویزا برای کسانی صادر میشود که قصد تفریح یا بیزنس کوتاه مدت مثلا 2 ماه را دارند.
ویزا تحصیلی مالزی
ویزای تحصیلی مالزی یکی از انواع ویزا برای مالزی است. این ویزا برای افرادی صادر میشود که قصد تحصیل در مالزی را دارند. مدت اعتبار آن یک ساله بوده و تا پایان دوران تحصیل قابل تمدید است. در کل ویزا تحصیلی مالزی 2 نوع است، ویزای دانش آموزی و ویزای دانشجویی مالزی.
ویزای همراه مالزی
ویزا همراه مخصوص والدین کودکانی است که قصد دارند در مالزی تحصیل کنند. همچنین این ویزا برای همسر یا فرزندان زیر 21 سال دانشجویان مالزی نیز صادر میگردد.
ویزا برای سفر
ویزا سفر یکی از انواع ویزا برای ورود به مالزی بوده که مختص ایران و چند کشور دیگر از جمله عراق، لیبی، کویت، سوریه و غیره است.
ویزای کاری مالزی
هر چند یافتن شغل در مالزی فرآیند پیچیده و خاصی دارد با این وجود برای کسانی که اقدامات لازم برای یافتن شغل مناسب در مالزی را انجام دادهاند ویزای کار مالزی صادر میشود.
ویزا ترانزیت مالزی
ویزای ترانزیت مالزی برای کسانی صادر میشود که تنها قصد عبور و گذر از این کشور برای رسیدن به مقصد دیگری را دارند. لازم است بدانید اتباع خارجی که تنها در فرودگاه مالزی برای ادامه مسیر و رسیدن به مقصد بعدی توقف میکنند نیازی به ویزای ترانزیت ندارند.
ویزای کالج یا ویزای زبان مالزی
ویزای کالج مالزی برای افرادی صادر میشود که قصد تحصیل کوتاهمدت در کالجهای دانشگاهی و کالجهای زبان مالزی را داشته باشند.
مدت اعتبار ویزاهای مالزی
از آنجایی که مدت اعتبار برای هر ویزایی متفاوت است، یک جدول برایتان آماده کردیم:
مدت اعتبار انواع ویزا مالزی | |
فرودگاهی | 14 روز |
سوشیال | 2 ماه یا 60 روز |
کاری | بین 1 تا 5 سال |
تحصیلی | 1 سال (هر سال باید تمدید شود) |
همراه | 1 سال و وابسته به ویزای تحصیلی است. |
MM2H | 5 سال |
کالج | بین 3 تا 6 ماه (بسته به کالج شما متفاوت است) |
ترانزیت | 3 ماه |
قیمت ویزای مالزی 2023
قیمت ویزا مالزی از 0 رینگیت تا 520 رینگیت متفاوت است. برای مثال قیمت ویزا سفر رایگان میباشد! قیمت ویزای تحصیلی بین 1.800 تا 2.500 رینگیت مالزی در سال است. البته هزینه آن بسته به نوع ویزای شما مثلا ویزای دانشجویی یا دانش آموزی متفاوت میباشد.
همچنین هزینه ویزا کار مالزی بسته به کارفرما فرق دارد. از طرفی قیمت ویزا سوشال مالزی بسته به سایز هزینهها است. همچنین برای اقامت 5 ساله یا خانه دوم مالزی باید 520 رینگیت کنار بگذارید.
روش های دریافت ویزای مالزی
برای گرفتن ویزا مالزی از طریق 2 روش میتوانید اقدام کنید.
- آنلاین یا غیرحضوری
- حضوری
مراحل گرفتن ویزا مالزی به صورت حضوری
مراحل اخذ ویزا مالزی با توجه به هدف شما از سفر یا اقامت در این کشور متفاوت است. برای گرفتن ویزا قدم به قدم این مراحل را انجام دهید:
- برای درخواست ویزا باید به سفارت مالزی در تهران مراجعه نمایید و مدارک خواسته شده را تهیه کنید.
- قدم بعد پر کردن فرم درخواست است.
- سپس باید هزینههای ذکر شده را پرداخت نمایید.
- برای دریافت روادید یا همان ویزا و سفر به مالزی آماده شوید.
البته بهتر است قبل از هر اقدامی با کارشناسان خبره ما در تیم StudyKL تماس بگیرید تا راهنماییهای لازم را دریافت نمایید.
اخذ ویزا بدون مراجعه به سفارت مالزی
شاید برای سفر به مالزی خیلی مشتاق باشید؛ ولی با فکر کردن به دنگ و فنگهای اخذ ویزا از سفارت مالزی، منصرف میشوید! اگر این گونه فکر میکنید باید به عرضتان برسانیم که گرفتن ویزا بدون نیاز به مراجعه به سفارت مالزی در تهران هم امکان پذیر است.
در واقع لازم نیست برای دریافت ویزا برای مالزی به سفارتخانه آن در تهران بروید! فقط کافی است سر رشته امور را به دست ما بسپارید. StudyKL کارهای مربوط به اخذ ویزا از سفارت مالزی را برایتان انجام میدهد. با این حال آدرس سفارتخانه مالزی در ایران را در اختیارتان میگذاریم.
اخذ ویزای مالزی به صورت آنلاین
برای گرفتن ویزای آنلاین مالزی باید تبعه این کشورها باشید:
- نپال
- پاکستان
- صربستان
- سری لانکا
- بنگلادش
- بوتان
- چین
- هند
- مونته نگرو
- میانمار
شهروندان کشورهای نامبرده میتوانند با ارسال مدارک به صورت الکترونیکی، درخواست ویزای آنلاین مالزی بدهند. eVisa مالزی برای ایرانیها امکانپذیر نیست؛ چراکه نام ایران در لیست بالا قرار ندارد.
شرایط ویزای مالزی برای ایرانی ها 1402
ایرانی ها نیز میتوانند به راحتی برای مالزی ویزا بگیرند. شرایط اخذ ویزا مالزی برای ایرانی ها را با هم بخوانیم:
- داشتن بلیط رفت و برگشت معتبر
- داشتن بودجه و هزینه کافی برای اقامت در مالزی
- نبودن در لیست افراد ممنوعه برای ورود به کشور مالزی
- داشتن ویزا یا مجوز ورود
– مزایای ویزا مالزی برای ایرانیان
محبوبیت مالزی در میان ایرانیان فقط به خاطر آب و هوای خوب و دانشگاههای معتبر نیست؛ بلکه نزدیکی فرهنگی، دینی و غیره این کشور با ایران علت اصلی محبوبیت مالزی در میان ایرانیان است. البته که گرفتن ویزا مالزی برای ایرانی ها مزایای بسیاری دارد که نمونه آنها:
- مالزی قطب برتر آموزشی آسیا است. دانشگاههای مالزی با رنکینگ بالا و اعتبار جهانی در انتظار ورود دانشجویان نخبه از سراسر دنیا هستند.
- بازدید و گردش در شهر زیبای کوالالامپور با برجهای بلند، بزرگراههای وسیع و مراکز خرید متنوع از دیگر مزایای اخذ ویزا مالزی برای ایرانیان است.
- سواحل مرجانی، شنهای روان، جنگلهای انبوه استوایی و آب و هوایی فوقالعاده نیز مالزی را مقصد دلانگیز برای سفرهای تفریحی کرده است.
- کسانی که به دنبال آرامش و سکون دوره بازنشستگی در کشوری با آب و هوای مطلوب هستند، مالزی و آرامشش را برای گذران این دوران از زندگی انتخاب میکنند و با اخذ ویزای خانه دوم به کارهایشان سر و سامان میدهند.
- مالزی کشوری صلح طلب بوده و آرامش در میان مردم خوش برخورد آن موج میزند. میتوانید پس از گرفتن ویزا مالزی یک زندگی رویایی و امن داشته باشید.
چگونگی اخذ ویزا مالزی برای افغانها
اول از همه اتباع افغانستان باید بدانند که امکان دریافت ویزای گردشگری برای آنها وجود ندارد. تنها ویزایی که افغانها میتوانند برای ورود به مالزی بگیرند، ویزای سوشال مالزی است که 60 روز اجازه اقامت در این کشور را به شما میدهد. در کل برای گرفتن ویزای مالزی برای افغانها باید یکی از این مدارک را داشته باشید:
- پذیرش موسسات زبان
- پذیرش دانشگاه
- دعوتنامه
مدارک لازم برای ویزای مالزی
مدارک کلی برای اخذ ویزا مالزی از این قرار است:
- اصل پاسپورت با اعتبار کافی که معمولا 6 ماه است.
- چند قطعه عکس پاسپورت سایز (معمولا 2 عدد درخواست میشود)
- تکمیل فرم درخواست ویزا
- ارائه برنامه سفر و دلایل سفر به مالزی
- ارائه مدرک اقامت در مالزی یا کپی رزرو هتل
- کپی بلیط هواپیما یا پرواز که تأیید شده و نشان دهنده تاریخ ورود و خروج باشد
- پرینت حساب بانکی یا اثبات وجوه کافی و داشتن مخارج سفر
- مدرک پرداخت هزینه ویزا
عوامل ریجکت ویزا کشور مالزی
شاید تابهحال از افراد زیادی شنیده باشید که میگویند “نمیتونم برم سفر؛ چون ویزام ریجکت شد!” کلمه ریجکت به معنای رد شدن است. اگر ویزا شما رد شود یعنی یک جای کار میلنگد! ریجکت ویزا عواملی دارد که با هم بررسی میکنیم:
- نداشتن نامه مرجع برای درخواست ویزای بامرجع
- بیمه مسافرتی نامعتبر
- عدم ارائه مدارک اقامت
- پاسپورت مخدوش و نامعتبر
- اثبات اقدامات جنایت کارانه از سوی متقاضی ویزا
- ارائه مدارک سفر ناقص و جعلی
- نداشتن توضیحات کافی برای هدف اقامت
- عدم تایید برنامه سفر
سؤالات متداول
چگونه ویزای مالزی بگیریم ؟
آیا مالزی ویزا میخواهد؟
ویزا 60 روزه مالزی یا ویزای بازدید اجتماعی نیز به سرعت قابل اخذ است؛ اما اگر بخواهید در مالزی اقامت داشته باشید باید ویزا 5 ساله یا همان ویزا خانه دوم مالزی را بگیرید.
تفاوت ویزا مالزی با پاسپورت مالزی چیست؟
قبل از هر چیز باید فرق بین گذرنامه یا ویزا با پاسپورت مالزی را بدانید! این دو کاملا با هم متفاوت هستند. پاسپورت مالزی یکی از قدرتمندترین پاسپورت های دنیا بوده و رتبه 12 را در سال 2022 کسب نموده است. افرادی که پاسپورت مالزی را دارند قادرند به 179 کشور دنیا بدون نیاز به ویزا سفر کنند!
از جمله این کشورها آلمان، اتریش، ترکیه، ایران و الجزایر است. بنابراین میتوان اینطور برداشت کرد که ارزش و اعتبار پاسپورت مالزی بالاست. پاسپورت مالزی در وهله اول به شهروندان این کشور و در شرایطی خاصی به افراد خارجی مقیم در مالزی داده میشود.
میرسیم به اخذ ویزا مالزی! این ویزا را اکثر افراد دنیا میتوانند بگیرند. ویزا به معنای سند و مدرکی دال بر اجازه یک کشور خارجی برای ورود و اقامت در آن است. افراد میتوانند بنا به هدفی که دارند انواع ویزا مالزی را درخواست بدهند. این ویزا با روادید مالزی هم شناخته میشود.
تاریخ اعتبار ویزا سوشال مالزی چند روزه است؟
دانشجویان برای تحصیل در مالزی باید چه نوع ویزایی تهیه کنند؟
کدام ویزا کشور مالزی بیشترین زمان اعتبار و کدام ویزا کوتاهترین زمان را دارد؟
بهترین ویزای مالزی برای سفر به این کشور کدام است؟
ویزا دو ماهه مالزی چه ویزایی است؟
ویزا بدون مرجع مالزی چیست؟
تحت شرایط خاصی میتوان ویزای بدون مرجع مالزی را نیز دریافت نمود. این ویزا بدون مراجعه به اداره مهاجرت مالزی صادر میشود.