کارشناسی جلوه های بصری در دانشگاه APU نه تنها دری به دنیای فانتزی و خلاقیت بوده؛ بلکه شما را به مرکز صنعت سرگرمی و فیلمسازی میبرد. با استفاده از تکنولوژیهای نوین و ابزارهای پیشرفته، این رشته توانمندیهای هنری شما را به مهارتهایی تبدیل میکند که در آینده بازار کار جهانی را تسخیر کنید. آیا آمادهاید تا رویاهای خود را به واقعیت تبدیل کنید؟ پس به جمع دانشجویان بین المللی APU بپیوندید!
رشته تحصیلی جلوه های بصری چیست؟
رشته جلوههای بصری (VFX) در واقع جادوگری دیجیتال است که شما را به قلب فیلمها، بازیهای ویدئویی و تبلیغات میبرد. تصور کنید شما میتوانید صحنههایی از فضا بسازید، یا دریاچهای از آتش خلق کنید، حتی به موجودات افسانهای زندگی ببخشید!
این رشته ترکیبی از هنر و فناوری است که شما را قادر میسازد تا جهانی بسازید که فقط در تصورات ممکن است. اگر علاقهمند به ایجاد چیزهای شگفتانگیز و خلق تصاویری هستید که کسی قبلاً ندیده، رشته جلوه های بصری فرصتی است برای ورود به یک دنیای پر از جادو و خلاقیت!
تحصیل رشته جلوه های بصری در دانشگاه APU
دانشگاه APU، دری به دنیای جلوههای بصری بوده که خلاقیت را به واقعیت تبدیل میکند. آیندهی پر جنب و جوشی در صنعت سرگرمی منتظر هر فرد مشتاق و آماده برای یادگیری و اکتشاف است. شما هم میتوانید یکی از این افراد موفق باشید.
طول دوره | ارائه دهنده مدرک | تاریخ پذیرش دانشجو |
3 سال (معادل 6 ترم) | دانشگاه APU |
|
مدرک همزمان از دو دانشگاه APU مالزی و DMU انگلستان
دانشجویانی که این دوره کارشناسی را میگذرانند، میتوانند از طرح دو مدرک همزمان APU-DMU بهره مند شوند. بر اساس این طرح، شما پس از فارغ التحصیلی دو مدرک همزمان و همچنین ریزنمرات آن را دریافت خواهید کرد: یکی از دانشگاه APU مالزی و یکی هم از دانشگاه دِمونتفورت (DMU) انگلستان.
شرایط پذیرش دوره کارشناسی جلوه های بصری در APU
شرایط عمومی پذیرش در صورت ورود به سال اول دوره:
STPM |
|
A-Level پیش دانشگاهی |
|
UEC |
|
پیش دانشگاهی Foundation یا Matriculation |
|
در صورت ورود به سال دوم دوره:
کاردانی یک رشته مرتبط با ICT |
مدرک کاردانی (سطح 4 MQF) با حداقل معدل 2.50 یا معادل آن گذراندن DKM/DLKM/DVM با حداقل معدل 2.50 با تایید هیات علمی دانشگاه نمونه کار نکته: مصاحبه یا ارسال نمونه کار طراحی مورد نیاز است. |
مدرک زبان مورد نیاز برای دانشجویان بین الملل
مدرک زبان مورد نیاز برای تحصیل دانشجویان بین المللی رشته جلوه های بصری شامل:
- آیلتس: نمره 5.5
- تافل iBT: نمره 46
- پیرسون (PTE): نمره 51
- MUET: نمره 4
فرآیند درخواست برای شرکت در دوره جلوه های بصری
برای ورود به دوره کارشناسی جلوه های بصری در دانشگاه APU شما باید موارد زیر را به همراه مدارک تحصیلی خود برای ارزیابی ارائه دهید:
- ارسال نمونه کار
- مصاحبه
توصیف رشته جلوه های بصری:
جلوههای بصری، هنر و علم آفرینش تصاویری است که واقعی به نظر میآیند؛ اما تولید آنها در واقعیت ممکن نیست. این تصاویر میتوانند از طریق ترکیب فیلمهای زنده با گرافیکهای کامپیوتری و تکنیکهای ویژه مانند نقاشی مات و پروژکشن ایجاد شوند.
در دنیای امروز، جلوههای بصری یا FX یک جزء ضروری از صنعت سرگرمی است، از فیلمها تا بازیها و حتی تبلیغات. برندههای این رشته افرادی هستند که به دنبال شغف و خلاقیت در زمینه فیلم، بازی و پس از تولید هستند و گاهی اوقات به مواقعیتهای شغلی مانند طراحی معماری یا تبلیغات هم میروند.
VFX به تبدیل ایدهها به واقعیت میپردازد، از شخصیتها و وسایل نقلیه گرفته تا محیطها و مجموعهها. این تصاویر ذهنی ابتدا به صورت طرحهای دو بعدی طراحی میشوند و سپس به مدلهای سه بعدی دقیق تبدیل میشوند. تکنیکهای متنوعی مانند ترکیب صفحه سبز نیز در این فرآیند استفاده میشوند.
در عصر امروز، صنعت فیلم و بازی به طور جدی به این شخصیتها، سناریوها و محیطهای هیجانانگیز نیاز دارد و دانشجویان VFX همچنین مهارتهای طراحی سنتی مانند مدلسازی تقلیدی و طراحی فیزیکی را یاد میگیرند. به طور کلی این رشته پلهای است برای ورود به دنیای فانتزی و خلاقیت، جایی که هر چیز ممکن است و تنها محدودیت، تصورات ذهنی است.
بررسی کلی رشته جلوه های بصری
این رشته به شما اجازه میدهد تا دانش و مهارتهایی را کسب کنید که برای طراحی و ایجاد آثار هنری دیجیتالی در صنایع فیلم و بازی لازم است. این یک فرآیند خلاقانه و پویا است که نه تنها توانمندیهای فنی شما را به چالش میکشد، بلکه مهارتهای ارتباطی و کار گروهی را نیز تقویت میکند، تا با درک بهتری از صنعت VFX، ایدههای خلاقانهتان را به واقعیت تبدیل کنید.
1. جزئیات سال اول دوره و دروس آن
سال اول جلوههای بصری، بر اصول اولیه این رشته تمرکز دارد. دانشجویان تکنیکهای طراحی مفهومی، تفکر خلاقانه برای طراحی بصری و درک اهمیت تحقیق و تحلیل در تصور یک مفهوم آشنا میشوند. از نظر فنی، آنها از طریق هنر دیجیتال و تصویرسازی، مدلسازی سه بعدی و تکنیکهای ترکیب بندی با روال کار جلوههای بصری آشنا میشوند. کار تیمی، مدیریت و ارائه پروژه نیز بخشی جدایی ناپذیر از فرایند یادگیری است.
دروس عمومی
- پروژه خلاقانه
- تصویرسازی برای هنر مفهومی
- تحلیل فیلم سینمایی
- پایپ لاین سه بعدی
- مبانی کارآفرینی
دروس تخصصی
- پایپ لاین سه بعدی پیشرفته
- تصویرسازی دیجیتال
- ترکیب دیجیتال
- موشن گرافیک (طراحی گرافیک حرکتی)
2. جزئیات سال دوم دوره و دروس آن
دروس سال دوم مهارتهای اصلی دانشجویان را تقویت میکنند. از سال اول به دانشجویان یاد داده میشود که بر تفکر انتقادی و مهارتهای حل مساله تاکید کنند. آنها مهارتهای پیشرفته مدلسازی سه بعدی و ترکیب بندی را در نرم افزارهایی که در حال حاضر در صنعت VFX استفاده میشوند، یاد میگیرند. همچنین برای تقویت مهارتها در زمینهٔ انتخابی خود، انتخاب واحد مناسب را انجام میدهند.
دروس عمومی
- از اسکریپت تا صفحه نمایش
- تولید فیلم دیجیتال
- جلوهها و شبیه سازی
- ساخت اسکلت انیمیشن
- فرهنگ بصری
- فرآیند نوآوری
دروس تخصصی
- طراحی مفهوم شخصیت
- ترکیب دیجیتال پیشرفته
- طراحی مجموعه
- مجسمه سازی دیجیتال
- تولید CGI
کارآموزی (16 هفته)
شما در یک دوره کارآموزی 16 هفتهای شرکت خواهید کرد تا آمادگی لازم را برای ورود به بازار کار کسب کنید.
3. جزئیات سال سوم دوره و دروس آن
در سال سوم، دانشجویان مهارتها و دانش قبلی خود را برای پروژههای نمونه کار حرفه ای به عنوان بخشی از پروژههای سال آخر اجرا خواهند کرد. از طرح اولیه، پیش تولید، تولید و پس تولید گرفته تا کل فرایند FYP شان با راهنمایی پیوستهٔ کارشناسان و متخصصان صنعت انجام میشود. همچنین به دانشجویان فرصت داده میشود تا فیلم نمایشی خود را در قالب نمایش پایانی سال به نمایش بگذارند که این کار شرکای صنعتی و کارفرمایان را هم درگیر میکند و راه اشتغال فوری برای دانشجویان فراهم میشود.
دروس عمومی
- طراحی صدا
- تکنیکهای انیمیشن برای بازیها
- گزارش پروژه تحقیقاتی
- طراحی نمایشگاه
- راه اندازی کسب و کارهای نوپا
- آینده طراحی
دروس تخصصی
- پروژه تیم VFX: پیشنهاد اولیه
- پروژه تیم VFX: تولید
- پروژه VFX: پیشنهاد اولیه
- پروژه VFX: تولید
دروس اجباری MQA
- قدردانی از اخلاق و تمدن (دانشجویان مالایی)
- زبان ارتباطی مالایی (دانشجویان بین الملل)
- فلسفه و مسائل جاری
- مهارتهای حرفه ای محل کار
- صداقت و مبارزه با فساد
- برنامه درسی مشترک
فرصتهای شغلی فارغ التحصیلان رشته جلوه های بصری
با فارغ التحصیل شدن در رشته جلوه های بصری میتوانید یکی از این فرصتهای شغلی را برای خود در نظر بگیرید و وارد بازار کار شوید:
- هنرمند دو بعدی
- هنرمند پیش نمایش
- کارشناس عمومی سه بعدی
- مدلساز
- نورپرداز
- هنرمند هماهنگ سازی حرکت
- نقاش مات
- داستان نگار
- هماهنگ ساز
- متخصص اسکلت کاراکتر انیمیشن
- انیماتور
- هنرمند موشن گرافیک
- آهنگساز دیجیتال
- تهیه کننده
- مدیر فنی تولید
- هنرمند آثار مفهومی