فناوری مالی یا همان “فین تک” نامی شناخته شده و در حال تحول و پیشرفت است. دانشگاه APU مالزی با ارائه مسیر کارشناسی ارشد امور مالی با گرایش فناوری مالی، پلی برای ورود به عرصهای جذاب و پرچالش ایجاد کرده است. آمادهاید تا در فضای بینالمللی و دیجیتالی دانشگاهی معتبر، فرصتهای بینظیری را کشف کنید؟ ادامه مطلب برای شماست.
رشته تحصیلی امور مالی گرایش فناوری مالی چیست؟
کارشناسی ارشد امور مالی گرایش فناوری مالی یا فین تک ترکیبی از مباحث مالی پیشرفته و ابزارهای فناوری اطلاعات است که به شما کمک میکند تا با نوآوریهایی که فناوری به حوزه مالی وارد میکند، آشنا شوید.
در این برنامه، موضوعاتی مانند زنجیره بلوکی، رمز ارزها، پلتفرمهای پرداخت الکترونیکی و نوآوریهای دیجیتالی در خدمات مالی مورد بررسی قرار میگیرد. فارغالتحصیلان این رشته با تواناییهای منحصر به فردی در ترکیب مالی و فناوری مجهز میشوند و قادر به پیشروی در شرکتهای فینتک یا بخشهای فناوری محور بانکها و موسسات مالی میباشند.
تحصیل رشته امور مالی گرایش فناوری مالی در دانشگاه APU
، رشته امور مالی با گرایش فناوری مالی (فین تک) دانشگاه APU شما را برای عصر جدید مالی آماده میکند. با کلاسهای عملی و بینالمللی، قطعا راهی به بازار کار مدرن و جهانی پیدا میکنید.
طول دوره | ارائه دهنده مدرک | تاریخ پذیرش دانشجو |
تمام وقت (+1 سال) پاره وقت (2-3 سال) |
دانشگاه APU |
تمام وقت:
پاره وقت:
|
مدرک همزمان از دو دانشگاه APU مالزی و DMU انگلستان
دانشجویانی که این دوره کارشناسی ارشد را میگذرانند، میتوانند از طرح دو مدرک همزمان APU-DMU بهرهمند شوند. بر اساس این طرح، شما پس از فارغ التحصیلی دو مدرک همزمان و همچنین ریزنمرات آن را دریافت خواهید کرد: یکی از دانشگاه APU مالزی و یکی هم از دانشگاه دِمونتفورت (DMU) انگلستان.
فراتر از یک مدرک کارشناسی ارشد امور مالی
کارشناسی ارشد امور مالی گرایش فین تک APU طوری طراحی شده که با جدیدترین فناوریهای انقلاب صنعتی چهارم هم راستا باشد. دانشگاه APU به عنوان اولین دانشگاهی که دورههای کارشناسی مرتبط با فین تک را از سال 2018 ارائه داده است، پیشگام در آموزش فین تک در هر دو سطح کارشناسی و کارشناسی ارشد در مالزی است.
مزایای تحصیل در رشته امور مالی گرایش فناوری مالی
پس از پایان این دوره، شما به این تواناییها دست پیدا میکنید:
- درک سیستمهای مالی و پیوندهای موسسات مالی و بازارها با شرکتها، افراد و دولتها
- درک اکوسیستم فناوری مالی (فین تک) و تحولاتی که صنعت مالی را در قرن بیست و یکم شکل میدهد
- کسب مهارتهای لازم که یک فرد مشتاق مالی موفق باید در راه حلهای مالی قرن بیست و یکم داشته باشد
- تفسیر اصول و درک عملکرد مالی در دنیای فین تک
- استفاده از تکنیکهای کمی و کیفی در تحلیل و ارزیابی مشکلات امور مالی و فناوری و حل مشکلات پیچیده، غیرساختار یافتهٔ مالی یا سرمایه گذاری مرتبط
- اجرای روشها و رویههای پیشرفته در حل مشکلات پیچیده با گسترش دانش رشتههای مالی به حوزههای تخصصیتر
- استفاده از مهارتهای دیجیتالی مانند پردازش متن، وب و بستههای اقتصادسنجی در تحلیل دادههای مالی در حین انجام تحقیقات حرفهای
- استفاده از مهارتهای عددی پیشرفته در حل مسائل پیچیده
- استفاده از تجربیات آموخته شده و درک کامل واقعیتهای یک کسب و کار به ویژه در زمینههای مرتبط با فین تک
شرایط پذیرش دوره کارشناسی ارشد امور مالی گرایش فناوری مالی در APU
- مدرک کارشناسی با حداقل معدل 2.75 از 4.00 یا معادل آن که مورد تایید هیات علمی دانشگاه باشد.
- مدرک کارشناسی با معدل بین 2.50 و 2.70 از 4.00 نیز با ارزیابی قابل قبول است.
- ارزیابیها دورههای حسابداری پیشرفته معادل با مدرک کارشناسی توسط هیات علمی دانشگاه انجام میشود.
نکته: متقاضیان دورههای کارشناسی بازرگانی، اقتصاد، مهندسی نرم افزار، بانکداری و مالی، علوم اکچوئری، ریاضیات و آمار برای ورود به دوره کارشناسیی ارشد امور مالی پذیرفته میشوند.
نکته: هر یک از شرایط فوق ممکن است بر اساس استانداردهای آژانس تشخیص صلاحیت مالزی (MQA) از یک رشته به رشتهٔ دیگر متفاوت باشد.
مدرک زبان مورد نیاز برای دانشجویان بین الملل
مدرک زبان مورد نیاز برای تحصیل دانشجویان بین المللی رشته امور مالی گرایش فناوری مالی شامل:
- آیلتس: نمره 6.0
نکته: دانشجویانی که از کشورهای انگلیسی زبان میآیند یا دانشجویانی که مقطع لیسانس خود را به انگلیسی گذراندهاند از شرط مدرک زبان معاف میشوند.
بررسی کلی رشته امور مالی گرایش فناوری مالی
با تحصیل رشته امور مالی گرایش فناوری مالی به مهارتهای زیر دست پیدا میکنید:
- کسب دانش عمیق در تئوری و عمل تصمیم گیری برای رویایی با چالشهای صنعت فین تک
- درک محیط مالی پرتقاضا و حوزههای کلیدی آن در سطح جهانی
- کسب دانش مالی و کار با ابزارهای تخصصی با حرکت از تئوری به برنامههای کاربردی در دنیای واقعی که برای یک فارغ التحصیل در دنیای مالی لازم است.
- کسب دانش فین تک و مهارتهای فنی مرتبط با امور مالی
رشته امور مالی گرایش فناوری مالی مناسب چه افرادی است؟
این دوره برای متخصصان امور مالی در نظر گرفته شده است که به دنبال گسترش مهارتهای خود هستند یا دانشجویانی که تعهد حرفهای برای دنبال کردن حرفهای در صنعت مالی دارند با تمرکز بر مهارتهای فین تک هستند و در مقطع کارشناسی در رشته امور مالی تحصیل کرده اند و علاقمند هستند با جامعترین مجموعه ابزارها و تکنیکهای تحلیلی آشنا شوند.
دوره کارشناسی ارشد امور مالی گرایش فین تک میتواند پلهای برای پیشرفت در یکی از پرطرفدارترین مشاغل بخشهای مالی باشد که به طور گسترده به عنوان امور مالی شرکت، تحلیل امنیت، مدیریت پورتفولیو، فناوری مالی و عملکرد موسسات مالی و بازارها مشغول به کار میشوند.
جزئیات دروس پیش نیاز، اصلی و اختیاری
این رشته شامل 10 درس اصلی، یک درس پیش نیاز (برای دانشجویان رشتههای غیر محاسباتی و مالی) و یک پروژه است. این دروس طراحی شده اند تا به دانشجویان درک کاملی از اصول مالی و کاربردهای آنها از طریق درک جنبههای مختلف صنعت مالی ارائه دهند. دانشجویان میتوانند در برنامه ریزی و اجرای استراتژیهای مالی مستقل عمل کنند.
دانشجویان رشتههای غیر محاسباتی و امور مالی باید ظرف مدت یک ماه از شروع دوره، دروس پیش نیاز را گذرانده باشند.
درس پیش نیاز
- مبانی هوش مصنوعی
دروس اصلی
- جرایم سایبری و تحقیقات
- امور مالی شرکتی
- تحلیل صورتهای مالی
- بازارهای مالی و موسسات
- فناوری مالی
- فناوریها و تحلیل دادههای بزرگ
- هوش مصنوعی
- امور مالی بین المللی
- روش تحقیق
- سرمایه گذاری و مدیریت پرتفولیو
- پروژه
پروژه
از دانشجو انتظار میرود که تحقیقات موثری در رابطه با فین تک برای اهداف دانشگاهی و صنعتی انجام دهد. این پروژه فرصتی را برای شما فراهم میکند تا یک موضوع مرتبط با امور مالی را در قالب یک گزارش مکتوب مطالعه کنید. شما باید بر روی موضوع پژوهشی که انتخاب کردهاید با بررسی ادبیات، روش تحقیق و توسعه مهارتهای جمع آوری و تحلیل دادهها کار کنید. در پایان، گزارشی مطابق با عرف نوشتار دانشگاهی تهیه کرده و ارائه خواهید داد.
فرصتهای شغلی فارغ التحصیلان رشته امور مالی گرایش فناوری مالی
با فارغ التحصیل شدن در رشته امور مالی گرایش فناوری مالی میتوانید یکی از این فرصتهای شغلی را برای خود در نظر بگیرید و وارد بازار کار شوید:
- تحلیلگر امنیت سایبری (خدمات مالی)
- تحلیلگر داده (خدمات مالی)
- مدیر مالی
- مدیر بیمه
- معامله گر اوراق بهادار
- برنامه ریز مالی
- بانکدار سرمایه گذاری
- مدیر صندوق
- مدیر ثروت
- تحلیلگر مالی
- مدیر ارشد مالی (CFO)
- مدیر بحران
- تحلیلگر اعتبار
فین تک برای آینده
فناوریهای مالی (فین تک) هر سال در حال افزایش است و تقاضای زیادی برای متخصصان با مهارتهای خاص فین تک ایجاد میکند. صنعت حسابداری و مالی در حال تغییر به سمت دیجیتالی شدن است. برای رفع شکاف مهارتی در خدمات مالی، کاربرد فناوری به بخشی ضروری از مهارت فارغ التحصیلان تبدیل شده است.
موسسات مالی سنتی و استارتاپهای فین تک به طور یکسان به دنبال متقاضیان بیشتری هستند که در هوش مصنوعی، یادگیری ماشین و علم داده تخصص دارند. طبق گزارش بلومبرگ و دادههای لینکداین، فهرست شغلهایی که به مهارت در صنعت خدمات مالی نیاز دارند، در سال گذشته نزدیک به 60 درصد افزایش یافته است. دوره کارشناسی ارشد مالی گرایش فین تک APU برای پاسخگویی به تقاضای در حال افزایش فارغ التحصیلان مالی با مهارتهای فین تک طراحی شده است.
“فین تک بسیار محبوب است. 69 درصد از مصرف کنندگان جهانی از خدمات پرداخت و انتقال پول مبتنی بر فین تک آگاه هستند. از هر 4 مصرف کننده، 3 نفر از خدمات پرداخت و انتقال پول جایگزین استفاده کردهاند. “
شاخص جهانی پذیرش فین تک
موسسات مالی در حال تمرکز بیشتر بر فناوری هستند. ما این موضوع را نقطه عطفی در خدمات مالی و فناوری در حال تکامل میبینیم. “
شرکت امور مالی PWC
“فین تک به سرعت در حال تغییر کسب و کارهای مشتریان است. افرادی که فین تک را پذیرفته اند در خط مقدم بازارهای مالی خود باقی خواهند ماند و آنهایی که با فین تک پیش نرفته اند، فرصتها، مشتریان و سهم بازار را از دست خواهند داد”
برنارد مار، فوربس