تماس فوری
پیام از طریق واتساپ
منو
تحصیل در مالزی تخصص ماست، STUDYKL متخصص و با تجربه
وب سایت STUDYKL.COM راهنمای مورد اعتماد شما برای تحصیل در مالزی است.
برج های دوقلوی پتروناس کوالالامپور مالزی (Petronas Twin Towers)

برج های دوقلوی پتروناس مالزی

زمان مطالعه: 8 دقیقه
5/5 - (1 امتیاز)

برج‌های دوقلوی پتروناس مالزی که به عنوان بلندترین برج‌های دوقلو جهان شناخته شده‌اند در شهر زیبای کوالالامپور قرار دارند. این برج بلند و زیبا دارای جاذبه‌های فراوانی است که نظیر آنها پل اسکای بریج بین طبقات 41 و 42، سکوی تماشا در طبقه 86 و مراکز خرید جذاب در طبقات پایین برج است. برای مشاهده جدول مشخصات، ارتفاع، نام مالک، معمار برج پتروناس، ادامه مقاله را بخوانید. شما می‌توانید با ویزای مالزی سفری جذاب را تجربه کنید. برای اخذ فوری ویزای توریستی با STUDYKL تماس بگیرید.

مشخصات کلی برج‌های دوقلوی پتروناس

در جدول زیر مشخصات کامل برج‌ های دوقلوی پتروناس مالزی را به شما ارائه می‌دهیم:

مشخصات کلی برج های دوقلوی پتروناس
برج های دوقلوی پتروناس به انگلیسی Petronas Twin Towers
ارتفاع  451.9 متر
نام معمار سزار پلی
مالک KLCC Holdings Sdn Bhd
موقعیت مکانی Jalan Ampang، کوالالامپور، مالزی
تعداد طبقات 88
نام های جایگزین برج های دوقلوی KLCC
رکورد ارتفاع بلندترین در جهان از 1998 تا 2004 
سبک معماری معماری پست مدرن اسلامی
دسترسی به حمل و نقل عمومی  KJ10 ایستگاه LRT KLCC
مساحت 395000 متر مربع
هزینه ساخت 1.6 میلیارد دلار آمریکا
سایت اینترنتی www.petronastwintowers.com.my

معرفی برج‌ های دوقلوی پتروناس مالزی

برج‌ های دوقلوی پتروناس (به مالایی: Menara Berkembar Petronas) (به انگلیسی: Petronas Twin Towers) یکی از برج‌های بلند جهان هستند که در کشور مالزی جا خوش کرده‌اند. این برج‌ها برای میزبانی از دفتر مرکزی پتروناس، شرکت ملی نفت مالزی و چند شرکت دیگر ساخته شده‌ است. برج‌های دوقلو کوالالامپور نمادی از توسعه و پیشرفت مالزی هستند که در سال 1999 تکمیل و افتتاح شدند. 

این برج‌ها بر اساس اصول هندسی اسلامی و با استفاده از فلز و بتن ساخته شده‌اند. در حال حاضر برج‌ های دوقلوی پتروناس محل اقامت بسیاری از شرکت‌های بزرگ و مراکز تجاری و فرهنگی هستند و گردشگران و افراد بومی می‌توانند با پرداخت هزینه ورودی، از داخل آن که فروشگاه‌های جذابی دارد دیدن کنند.

معمار برج‌های دوقلوی پتروناس و سبک معماری آن!

معمار برج‌های دوقلوی پتروناس و سبک معماری آن

برج‌های پتروناس توسط معمار آرژانتینی : آمریکایی، سزار پلی طراحی شدند. این برج‌ها با الهام از معماری اسلامی و با استفاده از فولاد و شیشه طراحی شده‌اند تا نمادی از دین مالزی باشند. بخش‌های دایره‌ای برج‌ها بر اساس روب الحزب طراحی شده‌؛ اما برای برآورده کردن نیازهای فضای دفتری، بخش‌های دایره‌ای نیز به آن اضافه شد.

ارتفاع برج‌ های دوقلوی پتروناس؛ بلندترین برج‌های دوقلو دنیا

ارتفاع برج‌ های دوقلوی پتروناس؛ بلندترین برج‌های دوقلو دنیا 

 این برج‌ها با 88 طبقه و ارتفاع 451.9 متر (1483 پا)، از سال 1998 تا 2004 به عنوان بلندترین ساختمان‌های جهان شناخته شدند. برج‌ های دوقلو پتروناس در طبقات 41 و 42 به هم متصل می‌شوند. این اتصال توسط پلی به طول 56 متر و ارتفاع 175 متر از سطح زمین است. 

تاریخچه Petronas Twin Towers

تاریخچه برج‌ های پتروناس

ساخت برج‌های پتروناس در 1 ژانویه 1992 آغاز شد و شامل آزمایش‌ها و شبیه‌سازی‌های سختگیرانه از بارهای باد و ساختاری بر روی طرح بود. 7 سال ساخت و ساز پس از آن در سایت اصلی باشگاه تورف سلانگور آغاز شد که شروع به حفاری کرد و هر شب 500 بار ماشین باربری خاک را حرکت می‌داد تا 30 متر (98 پا) زیر سطح برود.

STUDYKL راهنما و حامی شما برای اخذ انواع ویزای مالزی تضمینی و در سریع‌ترین زمان ممکن است.

برای مشاوره رایگان تماس بگیرید.

برای تماس کلیک کنید60147148070+

ساخت ساختمان ابری در 1 آوریل 1994 آغاز شد. داخلی با مبلمان در 1 ژانویه 1996 تکمیل شد، نوک‌های برج 1 و برج 2 در 1 مارس 1996 تکمیل شدند. 3 سال پس از آغاز ساخت آنها و اولین دسته از کارکنان پتروناس در 1 ژانویه 1997 به ساختمان منتقل شدند. ساختمان برج های دوقلو پتروناس رسماً توسط نخست‌ وزیر مالزی، تون دکتر مهاتیر بن محمد، در 31 آگوست 1999 افتتاح شد.

مراحل ساخت برج‌های دوقلوی پتروناس

مراحل ساخت برج‌های دوقلوی پتروناس را می‌توان به این صورت خلاصه کرد:

مراحل ساخت برج‌های دوقلوی پتروناس

  1. طراحی اولیه: در سال 1992، معمار آرژانتینی سزار پلی و همکارانش نقشه‌های اولیه برای ساخت برج‌ها را آغاز کردند. این طرح شامل تست‌های مقاومت سازه در برابر باد، زلزله و بار روی طرح بود. طرح کف برج‌ها بر اساس اصول هندسی اسلامی شکل گرفت.
  2. گودبرداری: در تاریخ 1 مارس 1993 عملیات گودبرداری برای ایجاد پی برج‌ها شروع شد. برای این کار روزانه 500 کامیون خاک را از محل حفر کرده و به ارتفاع 30 متری زیر زمین رسیدند.
  3. ساخت و ساز: در تاریخ 1 آوریل 1994 عملیات ساخت و ساز برج‌ها آغاز شد. برای این کار دو شرکت مختلف از ژاپن و کره جنوبی هر کدام یکی از برج‌ها را به عهده گرفتند. برای ساخت برج‌ها از 104 ستون فلزی و 13200 مترمکعب بتن استفاده شد.
  4. اتصال دو برج: در تاریخ 17 فوریه 1996 پلی که دو برج را در طبقات 41 و 42 به هم متصل می‌کرد، نصب شد. این پل 56 متر طول و 175 متر ارتفاع از سطح زمین داشت.
  5. تکمیل برج‌ها: در تاریخ 1 اوت 1999 افتتاحیه رسمی برج‌ها توسط دکتر ماهاتیر محمد، نخست‌ وزیر مالزی انجام شد. برج‌ها با احتساب آنتن بالای آن‌ها، 452 متر بلندی داشتند و تا سال 2004 بلندترین سازه‌های جهان بودند.

حقایق جالب درباره برج‌های دوقلوی پتروناس کوالالامپور مالزی

حقایق جالب درباره برج های دوقلوی پتروناس کوالالامپور مالزی

شاید دوست داشته باشید حقایقی درباره برج های دوقلو پتروناس بدانید:

  • برج های دوقلو پتروناس در فیلم‌ها و آهنگ‌های بالیوودی به تصویر کشیده شده‌اند.
  • یکی از جنبه‌های جذاب‌ این برج‌ها شاید نام آنها باشد. “پتروناس” کوتاه شده‌ی “Petroliam Nasional” است که نام شرکت ملی نفت مالزی می‌باشد. مالک برج‌های پتروناس نیز شرکت نفت مالزی بوده که برج اول را به طور کامل به عنوان دفتر مرکزی خود اشغال کرده است.
  • برج‌های دوقلوی پتروناس نمادی از تلاقی سنت و مدرنیته هستند و با الهام از فرهنگ اسلامی مالزی طراحی شده‌اند.
  • این برج‌ها تا سال 2004 بلندترین ساختمان‌های جهان بودند و ساخت آن‌ها حدود 1.6 میلیارد دلار هزینه داشت.
  • یکی از ویژگی‌های برجسته این برج‌ها، پل اسکای بریج است که دو برج را به هم متصل می‌کند و بلندترین پل آسمان جهان است. این پل در طبقه‌های 41 و 42 قرار دارد و اتصال آن به مکان فعلی‌اش 3 روز طول کشید.
  • برج‌ های پتروناس میزبان ماجراهای هیجان‌انگیزی برای دوستداران هیجان بوده‌اند. آلن «اسپایدرمن» رابرت، کوهنورد شهری فرانسوی، تنها با دستان خود و بدون هیچ تجهیزات ایمنی، زیر 2 ساعت به بالای برج‌ها صعود کرد!
  • برج‌های پتروناس 88 طبقه دارند و در طبقه 86، سکوی مشاهده‌ای وجود دارد که شما می‌توانید از آن برای تماشای مناظر شگفت‌انگیز کوالالامپور استفاده کنید. 
  • برج‌های پتروناس میزبان رکورد جهانی بالاترین پرش با چتر نجات بوده‌اند. فلیکس باومگارتنر، چترباز اتریشی، این رکورد را در اختیار دارد.
  • این برج‌ها در مجموع دارای 32000 پنجره هستند!

بخش‌های داخلی برج دوقلو پتروناس در مالزی

برج‌های دوقلوی پتروناس کوالالامپور مالزی شامل بخش‌های مختلفی است که از جمله آنها:

  • مرکز خرید: در طبقات پایینی برج‌ها، یک مرکز خرید بزرگ به نام Suria KLCC واقع شده است. این مرکز خرید دارای فروشگاه‌های لوکس، رستوران‌ها و کافه‌های متنوعی است.
  • پل اسکای بریج: در طبقه 41، پلی به نام Skybridge وجود دارد که دو برج را به هم متصل می‌کند. این پل، بلندترین پل نوع خود در جهان است.
  • شرکت‌ها و دفاتر اداری: در طبقات بالایی برج‌ها دفاتر شرکت ملی نفت مالزی یعنی پتروناس، قرار دارد.
  • تراس با چشم‌انداز زیبا به کوالالامپور: در طبقه 86 برج‌ های پتروناس یک تراس بسیار زیبا طراحی شده برای تماشای مناظر شگفت‌انگیز کوالالامپور
  • تالار فیلارمونیک: این تالار مکانی برای اجرای کنسرت‌های موسیقی کلاسیک می‌باشد.

معرفی پل آسمان در برج های دوقلو

پل آسمان برج‌های دوقلوی پتروناس، یکی از شاهکارهای معماری مدرن در قلب کوالالامپور است که به عنوان نمادی از پیشرفت و خلاقیت مالزی شناخته می‌شود. این پل معلق که در ارتفاع ۱۷۰ متری بین دو برج قرار دارد، با منظره‌ای خیره‌کننده از شهر، یکی از جذابترین جاذبه‌های داخل برج های دوقلو پتروناس مالزی است.

سازه‌ای با طراحی منحصربه‌فرد و مدرن که نه تنها به عنوان یک پیوند بین دو برج کاربرد دارد؛ بلکه به مکانی برای تأمل و لذت بردن از منظره شهری مبدل شده است. پل آسمان پتروناس، با نورپردازی شبانه‌اش، تبدیل به یکی از جذاب‌ترین نقاط دیدنی کوالالامپور شده که حتما شما را نیز همانند هر بیننده دیگری، به وجد می‌آورد.

آسانسور برج‌های دوقلو پتروناس 

شاید سوال شما هم باشد که در برج‌ های دوقلو پتروناس بلندترین ساختمان‌ دوقلو جهان چگونه باید به طبقه مورد نظر خود رسید؟

این برج‌ها دارای یک سیستم آسانسور پیشرفته و منحصر به فرد هستند که شما را به سرعت به مقصد می‌رسانند. این آسانسورها از نوع دو طبقه هستند که هر کدام به طبقات فرد یا زوج برج متصل هستند. برای رفتن به طبقه‌ای که می‌خواهید باید از طبقه مناسب آسانسور استفاده کنید.

برای مثال اگر قصد دارید به طبقه 20 بروید، باید از طبقه بالایی آسانسور سوار شوید! در صورتیکه اگر بخواهید به طبقه 21 بروید، می‌بایست از طبقه پایینی آسانسور وارد شوید.

این آسانسورها به سه گروه تقسیم می‌شوند:

  1. مسافت کوتاه: این آسانسور شما را به طبقات 2 تا 17 می‌برد.
  2. مسافت متوسط: با این آسانسور می‌توانید به طبقات 18 تا 38 برسید.
  3. شاتل: گروه شاتل شما را به طبقات 41 و 42 می‌برد که مرکز خرید و پارک برج‌ها در آنجا قرار دارند.

نکته: برای رفتن به طبقات بالاتر از 42 باید از آسانسورهای اتصال استفاده کنید که در بالای آسانسورهای شاتل قرار دارند. این آسانسورها شما را به طبقات 43 تا 74 می‌برند که در آنجا هتل، رستوران و مسجد برج‌ها واقع شده‌اند.

برج‌ های دوقلوی پتروناس کجاست؟

 این برج‌ها دو آسمان‌خراش زیبا و بلند هستند که در شهر کوالالامپور، پایتخت مالزی قرار دارند. آدرس: مالزی، مرکز شهر کوالالامپور، کوالالامپور 50088، برج‌های دوقلو پتروناس.

ساعت کاری برج‌های دو قلو پتروناس کوالالامپور

ساعت کاری برج‌های دوقلو پتروناس هر روز از 9 صبح تا 9 شب است. توجه داشته باشید که برج‌ها در دوشنبه‌ فعالیت و ورودی ندارند و بسته هستند؛ اما جمعه‌ها باز بوده و گردشگران می‌توانند از داخل برج‌های دوقلوی پتروناس دیدن کنند.

قیمت بلیط ورودی برج های دوقلو پتروناس مالزی 2025

برای ورود به برج های دوقلو پتروناس باید هزینه ورودی بپردازید که به شرح زیر است:

سن افراد دارای MyKad افرادی که MyKad ندارند
نوزاد زیر 2 سال پذیرش رایگان پذیرش رایگان
کودک 3 تا 12 سال 17 رینگت 50 رینگیت
بالغ یا بزرگسال 35 رینگت  98 رینگت 
کهنسالان 61 سال و بالاتر 17 رینگت  50 رینگیت

نکته: MyKad= کارت شناسایی مالزی یا مالزیایی‌ها است.

جاذبه های اطراف برج دوقلو پتروناس مالزی

در نزدیکی برج‌های دوقلوی پتروناس، جاذبه‌های گردشگری متنوعی وجود دارد که می‌توانید از آن‌ها دیدن کنید:

  • خیابان بوکیت بینتانگ: فاصله تقریبی ۱.۷ کیلومتر
  • برج کوالالامپور: فاصله تقریبی ۱.۹ کیلومتر
  • محله چینی‌ها: فاصله تقریبی ۳.۹ کیلومتر
  • بازار مرکزی: فاصله تقریبی ۴ کیلومتر
  • پارک پروانه کوالالامپور: فاصله تقریبی ۶ کیلومتر
  • موزه ملی مالزی: فاصله تقریبی ۶.۷ کیلومتر
  • غارهای باتو: فاصله تقریبی ۱۴.۸ کیلومتر
  • KLCC Park: و از همه مهمتر پارک کی ال سی سی کوالالامپور دقیقا در قسمت پایین برج‌ها قرار گرفته است.

هتل های نزدیک برج دوقلو مالزی

در اینجا لیستی از چند هتل نزدیک به برج‌های دوقلو پتروناس را داریم:

  • تریدرز هتل کوالالامپور: این هتل ۵ ستاره که با پیاده‌روی کمتر از ۱۰ دقیقه به برج‌های پتروناس دسترسی دارد، دارای امکاناتی نظیر استخر روباز، چندین رستوران و بار، و اتاق‌هایی با منظره شهری است.
  • هتل ماندارین اورینتال: واقع در کنار برج‌های دوقلو پتروناس، این هتل لوکس امکاناتی نظیر اسپا، استخر، و اتاق‌های مجلل با مناظر بی‌نظیر ارائه می‌دهد.
  • گرند حیات کوالالامپور: تنها چند دقیقه پیاده‌روی تا برج‌های دوقلو، این هتل باشکوه امکاناتی مثل استخر روی بام، مرکز تناسب اندام مدرن و غذاخوری‌های برتر را به مهمانان خود ارائه می‌دهد.
  • هتل ایمپیانا کی ال سی سی: این هتل که در نزدیکی مرکز همایش‌های کوالالامپور قرار دارد، اتاق‌هایی با دید زیبا به شهر و دسترسی آسان به امکانات تجاری و تفریحی را فراهم می‌آورد.
  • هتل دابل تری هیلتون کوالالامپور: در فاصله کوتاهی از برج‌های دوقلو پتروناس، این هتل زنجیره‌ای علاوه بر اتاق‌های راحت، رستوران‌ها و امکانات ورزشی متعددی دارد.

نکات مهم قبل از ورود به برج های دوقلوی پتروناس مالزی

  • رزرو بلیط: برای اطمینان از دریافت زمان مورد نظر و جلوگیری از صف‌های طولانی، بلیط‌های برج‌های دوقلوی پتروناس را از قبل رزرو کنید. این کار را می‌توانید به صورت آنلاین انجام دهید.
  • زمان‌بندی: برنامه‌ریزی کنید که در اوایل روز به برج‌های دوقلوی پتروناس برسید. رسیدن زودهنگام می‌تواند به شما کمک کند تا در ازدحام جمعیت نمانید.
  • لباس مناسب: برای راحتی بیشتر، لباس مناسب و کفش‌های راحت بپوشید.
  • بررسی امنیتی: قبل از ورود به برج‌ باید بررسی امنیتی انجام دهید. برای تسریع در این فرآیند از حمل کیف‌های بزرگ یا وسایل ممنوعه خودداری کنید.
  • بررسی ساعات کاری: قبل از بازدید، ساعات کار Petronas Twin Towers را بررسی کنید. 

سوالات متداول

برج‌های دوقلوی پتروناس چه ویژگی خاصی دارند؟

برج‌های دوقلوی پتروناس بلندترین برج‌های دوقلوی جهان هستند و وضعیت آن از سال 1996 تاکنون بی‌چالش باقی مانده است.

برج دوقلو مالزی چند طبقه است؟

88 طبقه. برج‌های پتروناس دو آسمان خراش بسیار بلند در کوالالامپور مالزی هستند. هر برج دارای 88 طبقه است که توسط یک پل آسمانی بین طبقات 41 و 42 به هم متصل شده‌اند.

داخل Petronas Twin Towers چیست؟

  • دفتر مرکزی پتروناس
  • شرکت نفت و گاز مالزی
  • مرکز خرید Suria KLCC
  • آکواریوم KLCC
  • و KLCC Park

مالک برج‌های پتروناس کیست؟

KLCC Property Holdings Bhd که مالک برج‌های دوقلوی پتروناس مالزی است، قرار است بازسازی را تکمیل کند و در آوریل بزرگ‌ترین تراست سرمایه گذاری در املاک و مستغلات (REIT) کشور را فهرست کند.

چه کسی برج‌های پتروناس را طراحی کرد؟

سزار پلی. این برج‌ها توسط یک معمار مشهور آرژانتینی، سزار پلی (César Pelli) طراحی شده است. 

نام مستعار برج‌های پتروناس چیست؟

برج‌های پتروناس (مالایی: Menara Berkembar Petronas) همچنین به عنوان برج‌های دوقلوی پتروناس و در زبان محاوره‌ای برج‌های دوقلوی KLCC شناخته می‌شوند، یک جفت آسمان‌خراش 88 طبقه‌ای به هم پیوسته در کوالالامپور، مالزی با ارتفاع 451.9 متر (1483 فوت) هستند.

دلیل نامگذاری برج های دوقلوی مالزی با نام پتروناس چیست؟

این برج‌ها به نام ساکنان اصلی ساختمان نامگذاری شده‌اند. پتروناس، شرکت ملی نفت مالزی.

آیا بازدید از داخل برج دوقلوی پتروناس رایگان است؟

تماشای برج‌های دوقلوی پتروناس از بیرون رایگان بوده؛ اما برای اینکه بخواهید از داخل آن بازدید کنید باید مبلغ ورودی بپردازید.

آیا می‌توان به داخل برج‌های پتروناس رفت؟

بله. با پرداخت ورودی این امکان وجود دارد.

اخذ ویزای مالزی برای سفر و اقامت با STUDYKL

STUDYKL با دو دهه تجربه بهترین حامی و راهنمای شما برای اخذ انواع ویزای مالزی مانند:

  • ویزای سوشیال 60 روزه مالزی
  • ویزای اقامت دائم مالزی
  • ویزای تحصیلی مالزی
  •  ویزای همراه مالزی
  • و خدمات در ارتباط با تحصیل در مدارس و دانشگاه‌های مالزی است.

برای دریافت مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.

برای تماس کلیک کنید60147148070+

منبع:

in.musafir.com/blog/10-interesting-facts-about-the-petronas-towers

mirror2.polsri.ac.id/wiki/wp/p/Petronas_Twin_Towers.htm

en.wikipedia.org/wiki/Petronas_Towers#Features

www.petronastwintowers.com.my/admission-and-ticketing

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *