روش های مهاجرت به مالزی بسیار زیاد است؛ با این حال انتخاب بهترین راه برای مهاجرت که متناسب با بودجه و شرایط شما باشد، به تحقیق نیاز دارد. البته بهترین روش برای هر فردی با فرد دیگر متفاوت است. بنابراین پیشنهاد میکنیم قبل از هر اقدامی برای گرفتن اقامت مالزی، ادامه این مطلب جذاب را بخوانید…
روش های مهاجرت به مالزی
مالزی نه تنها یک مقصد توریستی محبوب؛ بلکه یک مکان عالی برای اقامت است. هر ساله صدها نفر از سراسر جهان به مالزی مهاجرت میکنند. این آمار هر سال بیشتر شده؛ چراکه این سرزمین زیبا مکانی بیبدیل برای زندگی و سپری عمر است. روش های مهاجرت به مالزی را با هم برمیشماریم:
- مهاجرت تحصیلی به مالزی
- مهاجرت از طریق ویزای همراه
- مهاجرت کاری به مالزی
- مهاجرت از طریق ازدواج
- مهاجرت از طریق ویزای MM2H
- مهاجرت توریستی به مالزی
- مهاجرت از طریق سرمایه گذاری
- مهاجرت از طریق تولد
- مهاجرت از طریق ثبت شرکت
- مهاجرت از طریق خرید ملک
– مهاجرت تحصیلی به مالزی
در واقع آسان ترین راه مهاجرت به مالزی، مهاجرت تحصیلی بوده که برای شما و فرزندانتان امکان پذیر است. البته که شرایط خاصی دارد؛ ولی اگر برای مهاجرت به مالزی عزمتان را جزم کرده باشید، فراهم کردن شرایط لازم هم کار سختی نخواهد بود.
از آنجایی که کشور مالزی مدارس و دانشگاههای معتبری دارد، زمینه تحصیل شما و فرزندانتان مهیا است. برخی از این مراکز آموزشی بسیار فراتر از تصورات شما هستند. برای مثال مدرسه بین المللی سانوی یک مدرسه کانادایی در مالزی است که طبق آموزشهای روز دنیا پیش میرود. درس خواندن کودکتان در این مدرسه مانند پلی به سوی خوشبختی است.
و یا حتی دانشگاه های مالزی که اکثر رشتههای مهندسی و پزشکی را پوشش میدهند و مدارک آنها دارای اعتبار جهانی است. پس از اتمام تحصیلات در این دانشگاهها میتوانید در هر کجای دنیا که دلتان میخواهد مشغول به کار شوید؛ چون شما فارقالتحصیل یک دانشگاه معتبر هستید!
مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی مالزی برای مهاجرت
- فتوکپی پاسپورت که نشان دهد حداقل 1 سال اعتبار دارد.
- عکس سایز پاسپورت
- کپی پیشنهاد نامه از مدرسه یا دانشگاه
- فرم درخواست ویزا که تکمیل و امضا شده باشد.
- نمرات آزمون GMAT یا GRE بسته به دوره درخواستی
- نتایج آزمون آیلتس یا تافل
- در صورت تحصیل در هر دورهای مانند تحصیل در دوره متوسطه، باید نتایج دورههای قبل مانند کارنامه را ارائه دهید.
– مهاجرت از طریق ویزای همراه مالزی
جالب اینجاست که اگر فرزند یا همسر شما برای تحصیل به مالزی برود، شما هم میتوانید همراه او بروید! برای مثال اگر فرزندتان در یکی از مدارس مالزی مشغول به تحصیل شود و موفق شوید که ویزای تحصیلی مالزی را برایش بگیرید، مادر کودک میتواند همراه او برود که به این نوع مهاجرت، مهاجرت از طریق ویزای همراه میگویند.
البته در شرایط خاصی مانند جدایی والدین از هم، پدر کودک نیز میتواند در طول مدت تحصیل فرزندش به مالزی برود و آنجا ساکن شود. برای دانشجویان نیز فعال کردن ویزای همراه امکان پذیر است و یکی از راه های مهاجرت به مالزی درخواست ویزای همراه دانشجویی است.
با این حال دانشجویان مالزی نیز میتواند برای همسر و فرزندان زیر 18 سال خود درخواست ویزای همراه بدهند. در ضمن باید بدانید که با روش مهاجرت از طریق اخذ ویزای همراه مالزی نمیتوانید در این کشور مشغول به کار شوید! ناگفته نماند افرادی که موفق به دریافت ویزای همراه مالزی میشوند از تمام حقوق شهروندی برخوردار خواهند شد.
مدت اعتبار ویزای همراه
روشن است که مدت اعتبار ویزای همراه وابسته به ویزای تحصیلی است و مدام باید تمدید شود. معمولا ویزای همراه هر سال باید تمدید شود.
– مهاجرت کاری به مالزی
یکی از پرمتقاضیترین روش های مهاجرت به مالزی، اخذ ویزای کار است. با این روش شما میتوانید بین 2 تا 5 سال در مالزی اقامت داشته باشید. از قلم نیفتد مهاجرت کاری مالزی نیز تحت شرایطی ممکن است؛ برای مثال باید بدانید در کل 3 نوع ویزای کاری مالزی وجود دارد:
- ویزای کارت استخدام
- ویزای حرفه ای یا PVP
- ویزای استخدام موقت
-
اخذ ویزای کارت استخدام برای مهاجرت به مالزی
برای اخذ این نوع از ویزای کاری مالزی، باید ابتدا به دنبال شرکتی باشید که نیاز به مهارت و استعداد شما دارد. سپس از کارفرما بخواهید که درخواست ویزای کارت استخدام شما را به اداره مهاجرت مالزی، بدهد. با این روش میتوانید به مدت 2 سال در مالزی زندگی کنید و بعد از این مدت دوباره برای تمدید ویزا اقدام نمایید.
شرایط اخذ ویزای حرفه ای مالزی برای مهاجرت
افرادی که قصد اجرای پروژههای کوتاه مدت در مالزی را دارند، میتوانند برای اخذ ویزای حرفه ای مالزی برای مهاجرت اقدام نمایند. معمولا مدت این ویزا یکسال یا همان 12 ماه بوده و فقط این افراد واجد شرایط اخذ آن هستند:
- نصاب تجهیزات
- کارشناسان تعمیر و نگهداری
- محققین معتبر دولتی
- مربیان، مدرسان و سخنرانان
- فیلمسازان، کارگردانان، بازیگران، تهیه کنندگان و عکاسان
- هنرمندان
- داوطلبان
- اعضای آژانسها و سازمانهای بین المللی
- رهبران و اعضای گروههای مذهبی
-
اخذ ویزای استخدام موقت برای مهاجرت به مالزی
این ویزا به افرادی تعلق میگیرد که قصد دارند به مدت 24 ماه یا 2 سال در مالزی مشغول به کار شوند. زمینه فعالیت این افراد باید پیرامون تولید، خدمات، ساخت و ساز باشد.
شرایط اخذ ویزای همراه برای متقاضی کار در مالزی
جالب است بدانید که با گرفتن ویزای کاری مالزی میتوانید همسر و فرزندانتان را با خود به این کشور زیبا ببرید. البته فقط افرادی که موفق به دریافت کارت استخدام میشوند قادر به اینکار خواهند بود. این افراد میتوانند از طریق گرفتن ویزای همراه دارندگان کارت استخدام به مالزی مهاجرت کنند:
- همسر
- فرزندان زیر 21 سال تحت تکفل شما
– مهاجرت از طریق ازدواج
یکی از معمولترین روش های مهاجرت به مالزی از طریق ازدواج است. اگر شما با یک شهروند مالزیایی ازدواج کنید میتوانید از طریق اخذ ویزای همسر در این کشور اقامت بگیرید! اگرچه این اقامت دائمی نیست و به طور مداوم باید آن را تمدید نمایید. در واقع با ازدواج با یک فرد مالزیایی شما اجازه ورود و خروج به مالزی به مدت 5 سال را خواهید داشت که پس از آن باید مدت ویزای شما تمدید گردد.
البته در ابتدای ازدواجتان، ممکن است اجازه یکسال اقامت در مالزی را داشته باشید؛ ولی بعد از آن 4 سال دیگر تمدید خواهد شد. یکی از مزیتهای مهاجرت به مالزی از طریق ازدواج، اجازه کار کردن در این کشور بدون درخواست ویزای کاری است! برای درخواست اقامت دائم مالزی از طریق ازدواج نیز شرط لازم یاد داشتن زبان مالایی است.
– مهاجرت از طریق برنامه MM2H
یکی از بابترین روش های مهاجرت به مالزی در سال 1401، اقدام از طریق برنامه مالزی خانه دوم من یا همان MM2H است. با این ویزا میتوانید به مدت 5 سال در مالزی اقامت داشته باشید. گرچه ویزای مالزی خانه دوم من تا همین چند سال پیش به مدت 10 سال بوده؛ ولی اصلا غصه نخورید، همین حالا هم دیر نشده؛ شما میتوانید از طریق برنامه S-MM2H یعنی ساراواک مالزی خانه دوم من، در این کشور به مدت 10 سال اقامت داشته باشید.
ساراواک ایالتی خوش آب و هوا و بکر در مالزی است که با برنامه MM2H موافقت نکرده است. ایالت در مالزی به معنای همان استان خودمان است. پس از طریق این برنامه میتوانید برای اقامت 10 ساله مالزی اقدام کنید.
– مهاجرت توریستی به مالزی
همه ما میدانیم که مهاجرت به معنی ترک کردن محلی و کوچ کردن به مکانی دیگر است. پس عبارت مهاجرت توریستی به مالزی اشتباه میباشد و این نوع از سفر کردن جزو راه و روش های مهاجرت به مالزی نیست. با اینکه کشور مالزی بسیار توریستپذیر بوده و درهای مالزی همواره به روی گردشگرانش باز است؛ ولی شما با ویزای توریستی مالزی فقط میتوانید 2 هفته در خاک این کشور بمانید. پس اینکار مهاجرت محسوب نشده و تنها یک سفر گردشگری و توریستی است.
– مهاجرت از طریق سرمایه گذاری
بسیاری از افراد مهاجرت به مالزی از طریق سرمایه گذاری را انتخاب میکنند. این راهکار نیز یکی از بهترین روش ها برای گرفتن اقامت مالزی است. با این حال باید بدانید که سرمایه گذاری در ملک برای مهاجرت به مالزی امکان پذیر نیست؛ ولی میتوانید با افتتاح حساب بانکی به مبلغ یک میلیون رینگت در طرح MM2H و مبلغ 300 هزار رینگت در طرح S-MM2H اقامت مالزی را دریافت کنید. در این نوع مهاجرت اجازه همراه کردن همسر و فرزند مجرد تا 21 سال را خواهید داشت.
– مهاجرت از طریق تولد
شاید شنیده باشید که در برخی از کشورها مهاجرت از طریق تولد قابل پیگیری است؛ گرچه کشور مالزی به این اصل اعتقاد نداشته و فردی نمیتواند از طریق تولد شهروند مالزی شود.
– مهاجرت از طریق ثبت شرکت
در کنار تمام روش های مهاجرت به مالزی، مهاجرت از طریق ثبت شرکت هم متقاضیان خاص خودش را دارد. این روش مهاجرت با تمام چالشهای پیش رو قابل پیگیری بوده و شما میتوانید از این طریق نیز اقامت مالزی را بگیرید. البته قبل از هر کاری پیشنهاد میکنیم با مشاوران ما در StudyKL تماس بگیرید و راهنماییهای لازم در این مورد را به صورت رایگان دریافت کنید.
– مهاجرت از طریق خرید ملک
قبل از هر اقدامی باید بدانید که مهاجرت به مالزی از طریق خرید ملک امکان پذیر نیست؛ ولی شما میتوانید با کمک ویزای مالزی خانه دوم من به مدت 5 سال در خاک این سرزمین اقامت داشته باشید. اگر سرمایه کافی برای خرید ملک را دارید، پس از گرفتن ویزای MM2H هم میتوانید اینکار را بکنید.
هزینه انواع روش های مهاجرت به کشور مالزی
وقتی یکی از روش های مهاجرت به مالزی را انتخاب نمودید، باید سبک و سنگین کنید و لیستی از هزینهها را برای خود بنویسید. در کل باید گفت هزینه مهاجرت به مالزی بستگی به نوع ویزایی که میگیرید دارد! برای مثال هزینه ویزای کاری مالزی با ویزای تحصیلی متفاوت است.
یکی از عوامل موثر در ویزای تحصیلی مالزی نوع مدرسه یا دانشگاهی است که انتخاب میکنید! در صورتی که برای اخذ ویزای MM2H مالزی علاوه بر هزینه اخذ ویزا، میبایست حساب بانکی شما نیز مبلغ مشخصی که دولت مالزی اعلام میکند، موجودی داشته باشد! این مبلغ تا همین چندی پیش یک میلیون رینگت گزارش شده است.
مدارک لازم و اساسی برای هر نوع مهاجرت به مالزی
پیش از اینکه بخواهید به فکر جمعآوری مدارک لازم برای مهاجرت به مالزی باشید، اول باید یک روش مهاجرت به مالزی را انتخاب کنید؛ چراکه مدارک هر نوع از ویزا برای مالزی با دیگری متفاوت است. البته چند مورد از این مدارک یکسان بوده که عبارتند از:
- پاسپورتی که اعتبار داشته باشد
- چند عدد عکس پاسپورتی
- گواهی سلامت فرد
- تکمیل فرم درخواست ویزا
- و…
ساده ترین روش مهاجرت به مالزی برای ایرانی ها
از آنجاییکه هر کشوری برای پیشرفت و توسعه خود میکوشد، مالزی هم به سرمایه گذارانی که قصد مهاجرت به این کشور را دارند، نه نمیگوید. پس اگر میخواهید بدون کمترین دغدغهای به مالزی مهاجرت کنید، این راه را به شما پیشنهاد میدهیم. در واقع ساده ترین راه مهاجرت به مالزی برای ایرانیان، سرمایه گذاری نقدی در بانکهای مالزی است.
همانطور که خواندید روش های مهاجرت به مالزی چند نوع است و شما باید بهترین راه متناسب با شرایطتان را برای اقامت انتخاب کنید.